Informace k akci a čistce



  Jelikož jste krásně zareagovali, akce, nebo spíše hlavní nová linie začne zítra, to znamená již v pátek v noci, nebo spíše ráno můžete začít psát své úvodní posty do liniového článku nacházejícího se jako vždy v akcích. Máme pro vás několik věcí, první je to, že linie, jakožto hlavní a ovlivňující celé dění, bude duplikátní, můžete tedy pokračovat ve svých hrách, plus budete hrát v akci, která se může protáhnout klidně i na několik týdnů dle zájmu a potřeby. Před koncem akce vám sdělíme kdy ukončit ostatní hry, neboť poté bude nová situace, která ovlivní celý Ingwirth. 
   
   Další a dovolím si říci velmi skvělou věcí, je ODMĚNA!!! A to pro dva nejaktivněji se zapojující hráče v této hlavní linii. Odměnu vám prozradíme až po ukončení akce, ale už předem můžeme prozradit, že se jedná o hodnotnou odměnu, díky které budete moci ovlivňovat přímo samotnou hlavní linii z první ruky. A to už myslím stojí za to. 

   Nezapomínejte ale, že akce slouží i jako čistka, tedy napište post za KAŽDOU z vašich postav, může se stát že ji nakonec ve hře budete potřebovat. A také samozřejmě když ji nezapíšete postem (alespoň o 4 řádcích), pak je brána jako určená k vymazání. 

Moc doufáme, že se zapojíte a užijete si to, delší dobu teď bude hra z velké části moderovaná a bude se ubírat společnými cestami všech obyvatel Ingwirthu. Jsme z toho poměrně nadšené, tak doufáme, že i vy budete a že vás náš brainstorming bude bavit stejně jako už teď baví nás. 



Váš Admin team, 
v čele s Jasmine a Richardem <3


Žádné komentáře:

Okomentovat