Ostara




Zdravím lide Ingwirthu,
v první řadě se chci omluvit za poměrně dlouhou nepřítomnost a neaktivitu způsobenou nedostatkem času a věcmi v osobním životě. P
   Přemýšlela jsem, co udělat za akci k vítání jara, Ostaře, jednomu z mých nejoblíběnějších svátků Wiccy. Napadl mne sraz, tedy chatový sraz co nejvíce Ingwirthťat a tam by se mohlo rokovat a vymyslet něco společně. Akce, zábava, cokoliv co se nám zamane, taková společenská událost non rpg později převedena v rpg, co si o tom myslíte? Bylo by fanj sejít se v co největším počtu a pokusit se něco ukout společně, lépe se poznat a vymyslet nové zápletky a propojení postav.

   Pod článek se zapiště zda by o takovou společenskou akci byl zájem, nebo zda byste chtěli na Ostaru uspořádat něco předdefinovaného adminem, popřípadě co, já osobně dávám hlas setkání a společné kreativitě. Mým přáním je nejen dobrá hráčská základna, ale i přátelské prostředí a v rámci křišťálovky také přátelské vztahy, aby lidé na chat chodili rádi, na pokec a jako domů <3

   Sraz by byl buď 19. nebo 20. března, nebo i celý víkend, já zatím navrhuji sobotu 19.3. od 17:00, připomínky nebo souhlas či návrhy opět pod článek prosím.

 S pozdravem a láskou,
Královna Jasmine

3 komentáře:

  1. Já se ráda zúčastním. :)

    Matty

    OdpovědětVymazat
  2. Moc mě to mrzí, ale já tenhle víkend asi nebudu moci :/ Dneska jedu na Keltský telegraf, mohla bych se připojit nejdřív zítra dopoledne..

    OdpovědětVymazat
  3. Já se omlouvám, ale byla jsem nemocná, nebyla jsem schopná vůbec ničeho, takže se moc omlouvám, ale pokud by se to mělo konat znovu, ráda se zúčastním, ale vyhovovala by mi spíše neděle nebo pracovní den, což je asi problém.
    Archer

    OdpovědětVymazat