Madame Ganaghaidh

Nick: Alci





1. Jméno a příjmení

Madame Ganaghaid

2. Rasa

upírka

3. Věk

30 let (vizuálně na 20)

4. Pohlaví

žena

5. Kasta a povolání

majitelka nevěstince

6. Povaha, vzhled a záliby

   Madame Ganaghaidh...aneb žena bez tváře vystupuje vždy s maskou na obličeji, ráda si s maskami hraje a mění je dle nálady a situace, vždy ale zakrývají celou její tvář. Nikdo nezná její totožnost. Na pohled je ale jasné, že je štíhlá, vysoká a má tmavé vlasy. Její oči jsou mandlové, pronikavé, hnědé barvy. Ráda nosí bohatě vyšívané šaty s korzety, které dají vyniknout nejen jejímu štíhlému pasu a krásným ňadrům, ale i jejímu bohatství. Ve vlasech ráda nosí zapletené květinové aranže a případně vpletené perlové aplikace. Na krku má medailon ve kterém je ampulka s krví. Proč, nebo čí ona krev je, nikdy neprozradí. 
   Madame je velkým tajemstvím pro okolí, ale děvčata a chlapci co pro ni pracují, o ní nemohou říct křivého slova. Stará se o ně dobře a odměňuje je štědře, skoro jakoby rozuměla tomu proč to dělají a znala podobný osud. je známa tím že sponzoruje místní sirotčinec a daruje peníze chrámu na léčení zraněných.  
   Mnoho ze sebe na odiv nedává, ale často v jejích očích můžete spatřit hluboký smutek, jakoby ztratila v ivotě něco velmi cenného, zásadně nemluví o svém soukromí nebo životě před Ingwirthem. Někdy je naopak rozverná jako mladá dívka. Záleží jaké vzpomínky a rozpoložení ji vytanou na mysl.

7. Životopis

       Není mnoho co o ní říct. Nikdo neví odkud přišla nebo kým byla před dámou bez tváře. Některé zdroje uvádějí, že přišla s normanskou družinou. Jiní zase, že přišla dávno před válkou a převzala nevěstinec. Další zvěsti kolují ve smyslu, že přišla ve zvláštní dobu, po započetí okupace a že má jistě něco společného s tím co se zde děje. Ona sama o tom nemluví a nikdy nic nepotvrdila ani nevyvrátila, nikdy se nebránila nařčením z příslušnosti k Ingwirthským nebo Normanům. Sama se nechává považovat za nestrannou, neboť její služby potřebují všichni, bez výjimek v příslušnosti k tomu či onomu národu, pohlaví, či orientaci. Rozhodně ale nelze popřít, že již do Ingwirthu přišla s nemalým majetkem, který se nebojí utrácet. Díky tomu a také její ukryté totožnosti koluje mnoho fám. Některé dámy s oblibou říkají, že je šeredná jak noc proto se neukazuje. jiní, že přišla při ohni ve válce o tvář a proto se skrývá pod maskou. Nicméně i přes tyto zlé jazyky si zvládla vybudovat poměrně silnou pozici, neutrality a nekonfliktů. Zatím nepřišla na paškál očím ani odboje ani Normanům a tak je její nevěstinec prozatím neutrální půdou, kde nestrpí žádné rvačky nebo rozbroje. Pokud nějaké jsou, její ochranka dotyčné velmi rychle vyprovodí ze dveří, o měšec lehčí.

8. Schopnosti


   Je upírka, nevyužívá však mnoho svých schopností, snad i protože jimi nějak zvláště nevyniká, je mladou upírkou, proměněnou v 19 letech a tak se nerovná žádnému staršímu upíru v okolí, a ani o to nemá zájem. Umí velmi dobře mluvit, její jazyk je naučený avšak místy prosvítá její snad původem prostý jazyk s vloženými francouzskými a anglickými výrazy. Umí skvěle tančit, a její orientální tanec je proslulý, ráda jím baví své hosty, pokud má dobrou náladu, proslulá je tancem s hroznýšem kolem krku. Umí hrát virtuozně na klavír a umí číst i psát.

9. Ostatní

Faceclaim: Secret



 

 




 

10. E-mail: AlcielleRaven@seznam.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat