Lavi Profs

 

  Nick: Rainbow Kitten

 

 

1. Jméno a příjmení

Lavi Profs

2. Rasa

čarodějka

3. Věk

19 let

4. Pohlaví

žena

5. Kasta a povolání

měšťané - léčitelka/ bylinkářka/ kořenářka

6. Povaha, vzhled a záliby

  Povaha: Upovídaná, stále usměvavá, je velmi stydlivá a bázlivá v mužské přítomnosti, velmi podezíravá a vyčítavá, ráda pomáhá měšťanům a i nejchudším. Je ochotná a laskavá co se týče přespání či darování jídla. Někdy je velmi hlasitá. 
   Vzhled: Má velké zelenomodré oči, na zádech dlouhé jizvy po vlkodlakovi co jí napadl, dlouhé blond vlasy často spletené do copu, na obličeji pihy a dlouhé řasy, plné narůžovělé rty. Hubená postava s úzkým pasem, výška 170 cm, postoj rovný a elegantní. Pár škrábanců a jizev na nohou.
   Záliby:Sbírání bylin v noci, tančení v dešti a koupání se nahá v přírodě. Míchání léčivých lektvarů a vaření jídel, kde často experimentuje, míchání koření ( často si k ní chodí královští kuchaři pro koření ) miluje jízdu na koni a starání se ně, ráda pečuje o sebe.

7. Životopis

    Jako čarodějka se narodila, její matka byla člověk ale otec byl čaroděj, narodila se o půl noci za úplňku, jelikož její otec věřil v mocná kouzla, tak tvrdil že je to Úplňkové dítě a jelikož se narodila za úplňku a v půlnoci přesně, tak věřil v to že měsíc jí dá větší sílu její moci. To se však nevědělo zda je to doopravdy pravda a nebo ne.
   Když byla větší tak vypomáhala se svým otcem na trzích prodávat bylinné čaje, masti a tak podobně. Jenže jednoho dne se lidé dozvěděli že její otec je čaroděj, začali ho pošpiňovat, vyhýbali se mu a jednu noc na něj někdo poslal vraha, z důvodu že nechtějí čaroděje ve vesnici, mysleli si že každý kdo ovládá magii ať už obyčejnou nebo černou jsou špatní.
   Lavi zrovna byla v noci v lese aby natrhala květy, které kvetou pouze večer,nevěděla o tom že v tu noc jí někdo oba rodiče zavraždil. Když se ale vrátila pozdě v noci domů, málem upustila dušičku, spatřila své rodiče rodiče bez hlav. Neměla je jak zachránit a tak uplakaná sotva lapala po dechu své rodiče pohřbila v lese a vrátila jejich duši samotné Zemi aby jejich těla měli klid.
   Žila sama do doby dokud se nerozhodla opustit jejich domek, takových smutných vzpomínek, chtěla se toho zbavit, vzala věci co potřebovala, nějaké oblečení a s velkým košem na zádech odešla jinam a po cestě dorazila do Ingwirth Holdu kde byla nejdříve mezi chudými ale její znalosti jí dostaly výše, začala prodávat mastičky, bylinky jako její otec, přespávala v tmavých uličkách protože si nemohla dovolit bydlení ale jednoho dne se jí poštěstilo, jedna paní se jí ujala s tím že jí Lavi bude vypomáhat s prodejem koření, Lavi byla ráda a tak kývla, prodávala koření, masti, bylinky, čaje a sušené bylinky.

8. Schopnosti

   Dokáže oživit cokoliv,výměnou za život něčeho dalšího, pokud jde o rostlinu, pak stačí čerpat z čiré síly přírody, pokud třeba malého ptáčka, stačí rostlina, pokud ale chce oživit zvíře je potřeba mnohem více energie a u člověka musí buď zabít více zvířat nebo jinou osobu. Samozřejmě se vyzná v bylinách a jedech, které umí sama připravovat.

9. Ostatní

Faceclaim: Thomasin McKenzie





mazlíček: Fretka jménem Gobli

10. E-mail: karilonboop@gmail.com

Žádné komentáře:

Okomentovat