Bilance za rok existence



Milé děti Ingwirthu, 

   rok se s rokem sešel a naše království prosperuje více či méně již přes rok. To je veliký úspěch a jsem na vás i nás pyšná. Chci poděkovat všem, kteří vydrželi, nováčkům a i ostatím kteří jej spoluutvářeli. Bohužel to byl rok i významných ztrát, ale vše jednou končí a my musíme jít dál. Chtěla bych srdečně přivítat všechny nováčky. A stejně jako vloni mám jediné přání, tvořte příběhy, bavte se... Teď díky změně pravidel je k tomu příležitostí ještě více. Navštěvujte chat...když není nikdo tam, využijte kontaktní maily na hru, oživte to neboť vy hráči vdechujete život do hry!
  Byla bych ráda, kdyby ti co se ještě neseznámili s novými pravidly (A to i jejich rozšířenou českou verzí v odkazu pod nimi) , tak učinili do konce Ledna a podepsali se pod předchozí článek ať vím, že žijete a jste na příjmu. Dále jsem založila rubriku omluvenky, kam můžete dle pravidel psát omluvy při absenci delší než jeden měsíc, nachází se v bočním navigačním panelu vlevo.
 
   Na Ingwirthu je 19 hráčů, přibydou ještě nováčci, moc bych si přála aby se každý z vás buď napsal do omluvenky nebo napsal proč nemůže a ti co mohou se ukázali a nejlépe pravidelně ukazovali na chatu pod SVOU přezdívkou co mají na Ingu. Zde je jejich seznam:
   Další zprávou jsou doplňky do registrací, naše postavy něco prožily a posunuly se, pokud chcete doplnit jejich listy v archivech, stačí mi na email ingwirthu poslat doplňující odstavce a já je přidám do vašich příběhů. Nebo je můžete doplňovat pod archivní list do komentářů jako Liam a já je pak zkopíruji a zakomponuji postupně. Je to dobré především pro nováčky aby věděli kam se postavy posunuly a i pro vás abyste si připomenuli co postavy zažily a co znamenaly a znamenají.




   Poslední zprávou je chystaná zábava v Hostinci U Draka...tento pátek 22.1. od 16:00 bude otevřen hostinec pro chudinu , měštany i šlechtu, pivo a pálenka poteče proudem, k poslechu bude hrát bard a kapela místních hudebníků, věčně usměvavá Hedvika bude nosit korbele a sukně se budou jen protáčet. Všichni jste srdečně zváni! Sejdeme se mezi 15:30 a 16:00 v krčmě (našem chatu). Napiště se pod článek kdo přijdete a máte zájem popřípadě čím by mohla vaše postava přispět (něčím do tomboly, zápletka) aby se nás zapojilo co nejvíce! Budu se moc těšit, akce se bude konat při účasti 4 a více hráčů. Připojit se samozřejmě můžete kdykoliv během večera, akce potrvá ale pouze v reálném čase tentokrát, taková rychlo akce na seznámení s nováčky a pobavení se, vlastně nás jako osob, zda potrvá do večera, rána či přes víkend už je jen na nás. Věřím , že vás to zaujme, stejně jakože akce a účast na ni bude prémiově ohodnocena 20 body, což je maximální počet za akci v nastávajícím bodovém systému. Doufám, že toto a i naše parta, která ač často zaneprázdněná, je fajn a lidé jsou tu kvalitní hráči, bude dostatečnou motivací.









S láskou vaše královna Jasmine
jinak úplně obyčejná rpg závislačka Alci


P.S. Zkontrolujte si, zda vám chodí e-maily posílám všechny články i emailem, ale může to házet do spamu. Tak si to odblokujte kdyžtak. Děkujeme

8 komentářů:

  1. Tákže já se hlásím, určitě dojdu s Cormanem a možná i Rollem, uvidíme podle času :)

    OdpovědětVymazat
  2. V pátek budu v práci, ale když budu mít štěstí, mohla bych se kolem deváté večer dostat domů v ještě celkem použitelném stavu, takže sice nic neslibuji, ale když to půjde, přijdeme se na vás s Amálkou podívat.
    Tersdin

    OdpovědětVymazat
  3. ...To se známe už rok :'3 Anyway, budu se snažit dorazit. ^^ Moje postava ovšem může přispět jenom krádeží, což není moc, že.
    -Aki

    OdpovědětVymazat
  4. Pokusím se po Uherském roce taky dorazit :) nejspíš vezmu Brandona
    - Bred

    OdpovědětVymazat
  5. Budu se snažit dorazit a pravděpodobně dorazí Farísek. :)
    Faris

    OdpovědětVymazat
  6. Jsem neskutečně šťastná za váš zájem <3
    S láskou Alci

    OdpovědětVymazat
  7. Dorazím až kolem 7, ale dorazím. :) Lea

    OdpovědětVymazat