Letní rozmary + čistka

Letní rozmary a čistka 



Sic léto již pokročilo a prakticky se již překlenulo do druhé poloviny, nikdy není pozdě na jeho oslavu. Proto se královna Jasmine rozhodla uspořádat ples pod širým nebem, aby všechny bytosti dostaly možnost vychutnat si první plody letošní sklizně - ať už hovoříme o chlebu upečeném z čerstvě vymleté mouky či o jablečném vínu ze sotva uzrálých drobných jablek. 

Ples se bude pro výše postavené konat na nádvoří hradu stejně jako v zahradách, těch otevřených i zimních, a bude oficiálně zahájen po západu Slunce uvítáním královny (tedy v 19.00), po němž začne hrát hradní kapela, zatímco lidu nechť tohoto večera patří podhradí.

Akce bude míněna též jako čistka, proto je důležité, abyste za každou postavu, kterou si chcete nechat, napsali alespoň jeden smysluplný post. Vzhledem k tomuto faktu prosím napište datum, které se vám nejvíce hodí - prvním a naším návrhem je hned tento víkend, tedy 4. - 6. srpna.

Užívejte si léto a vězte, že se na vás srdečně těší váš předrahý královsky majestátní admin team.


4 komentáře:

  1. Ahoj, no... celkově je mi to jedno, kdy se ta čistka odehraje. Sice by pro mě bylo pohodlnější až 8. srpna, ale mám Wi-Fi, takže nemám problém ani s vaším termínem :D

    OdpovědětVymazat
  2. To se mi hodí - Jerome

    OdpovědětVymazat
  3. Taky dorazím, jelikož doma kromě patlání se s cosplayem na Eredina nic nebude a mojeho ven nedostanu :D
    Karuš

    OdpovědětVymazat
  4. Taky se mi to hodí - Sollis

    OdpovědětVymazat