Eadmund Thorne

 

    Nick: Hugin


 

1. Jméno a příjmení

Eadmund Thorne

2. Rasa

člověk

3. Věk

30 let

4. Pohlaví

muž

5. Kasta a povolání

šlechta - strážný

6. Povaha, vzhled a záliby

  Eadmund je velice živý a energický člověk, avšak s těmito povahovými rysy se pojí i jeho výbušná povaha. Jeho vztek je neovladatelný a zejména pak nevyzpytatelný, avšak nemá dlouhého trvání. V těchto chvílích není schopný ovládat své agresivní reakce, čímž se dostává často do potyček. Miluje život a vše, co může skýtat – vzrušení, planoucí lásku i zničující bolest. Vše prožívá až na kost, když miluje, tak až na smrt. Když nenávidí, tak až ke zničení. Není tedy radno se s ním dostat do křížku. V lásce je přelétavý, miluje dobývání ženského srdce, ale když se nabaží, bez výčitek opouští do náruče jiné.
   Do všeho se vrhá po hlavě, bez dlouhého rozmýšlení. Rád pokouší sám sebe a dostává se za okraj svého pohodlí. Nesplnitelné výzvy přijímá bez zaváhání a prohra je pro něj zdrcující. Rád se předhání, od malicherných věcí až po opravdové zahrávání si s lidskými city. Je častým návštěvníkem hostinců, kde vysedává v rozverné náladě až do svítání. Je známý svým zpěvem a proháněním dívčích sukní. Vše, i když to není vhodné, prožívá opravdově, a proto nesnáší zradu a podvod. Miluje fyzické aktivity – jízdu na koni, lov a šerm. Rád zkouší nové věci, které ho posunou dál.

7. Životopis

   Narodil se ve Skotsku do šlechtické rodiny, kteří sloužili rodu Dunkeldů. Od útlého dětství si zvykl na zlatou lžičku v puse, zejména z toho důvodu, že rodina byla blízkými tak významného skotského rodu, ze kterých vyšli pozdější králové. Normané se dostali i na toto území už s jejich příchodem do Anglie. Tudíž Normanská tradice byla již pevně ukotvena, když se Eadmund narodil. Ačkoliv jeho dávní předci s novým režimem nesouhlasili a rozhodli se utéct do Irska. Kde založili menší větev – klan Thorn. Eadmund do doby, než politika přišla na přetřes, byl šťastné dítě. Měl vše na co vzpomněl a rodiče jako silnému prvorozenému synovi dopřávali vše, co mu jen na očích uviděli.
  Nad Skotskem se začala snášet černá mračna. Král Alexandr II. nesouhlasil s Anglií a snažil se své království zbavit jejího vlivu. Navíc se zvyšovala hrozba vpádu krále Jindřicha a otec Eadmunda vycítil, že časy se změnily. Eadmund by poměrně mladý a ve Skotsku tak již nebylo bezpečno. Rozhodl se ho a sourozence poslat k rodině, která se usadila v Irsku, kde měl pokračovat ve svém vzdělání a připravit se na návrat do Skotska jako první muž v linii proti Anglii.
  Eadmundovi se v Irsku zalíbilo. Rostl a sílil pod dohledem svého strýce, který se z něj snažil vychovat opravdového nástupce. Ale hoch byl nespoutaný živel, který neměl smysl pro povinnost vůči rodu a nechtěl pokračovat ve šlépějích svého otce, ačkoliv se osvědčil jako výborný bojovník a stratég. Rozhodl se odejít do Ingwirth Holdu po Normanském zásahu. Přece jenom cítil jistou zášť, kterou v něm vychovala rodina strýce. Ale v roli strážného neměl na výběr. Musel spolupracovat s režimem a ctít jej. A tak ohnul záda a souhlasil. Ačkoliv s místními se snaží být za dobře a nedávat najevo svou politickou příslušnost.

8. Schopnosti

- fyzicky zdatný, výborný v jízdě na koni, gramotný
- obrovská výdrž v pití piva
- milující zpěv

9. Ostatní

Faceclaim:




Jonathan Rhys Meyers
 

10. E-mail: black.raven29@seznam.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat