ANKETA DATUM SNEMU

 Zde je na výběr ze 3 datumů, skýtající 2 denní prostor pro akci, přičemž večer před prvním dnem bude dán první post za admina a pojede se po vlnách (admin - hráči -admin - hráči v původním pořadí). K tomu aby to fungovalo je ale třeba abyste opravdu měli tu akci prioritní a ostatní na vás nečekali, proto prosím pod post napište, který z datumů se vám hodí abyste tu opravdu byli (nejen posty na foru ale i na chatu) nejd tu být 24 hodin denně ale na akci nejde abyste tu byli třeba jen hodinu za ten den :) . Pokud se vám hodí více termínů, napište každý termín kdy můžete.
Díky moc :)

Zapište se do pátku :)

  • 25. - 26. 8. SO, NE

 
  • 27. - 28.8. PO,ÚT


  • 29. - 30.8. ST,ČT

5 komentářů:

  1. Tak za Sunny 29. - 30., ač ten první den mám směnu ^^

    OdpovědětVymazat
  2. Za Faris by šel druhý termín. Třetí termín by šel též, ale první den bych byla schopna přidat se ráno do oběda a následně až kolem půl deváté večer.

    OdpovědětVymazat
  3. Za mě osobně první termín, víkendy mám volné a nikam nejezdím.

    Samozřejmě pokud by to nevyšlo, budu se snažit přijít i v ty jiné dny, akorát bývám unavená po práci a nemyslí mi to, takže bych asi pak upřednostila ten třetí termín.

    OdpovědětVymazat
  4. Já se kloním k prvnímu termínu, co se týká víkendů, většinou mívám času až nad hlavu. Samozřejmě, pokud to nebude možné, pokusím se přizpůsobit a adaptovat. V tom případě, už by mi bylo jedno, jestli druhý nebo třetí termín.

    Edda

    OdpovědětVymazat
  5. Já se též přikláním k prvnímu termínu, neboť během týdne chodím do práce a na doučování. Každopádně bych se pokusila přijít i v jiný termín, jen bych tehdy nemohla nic slíbit.
    Archííí

    OdpovědětVymazat